Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

До діточок Великоплосківської громади з привітаннями та подарунками завітав Святий Миколай!

Дата: 19.12.2023 16:40
Кількість переглядів: 622

Фото без опису

Свята – це завжди очікування хоч маленької, але ж радості для кожної людини. Для дітей це не лише подарунки, а й спільні миті з рідними та близькими, коли кожна усмішка стає чарівним дотиком до сердець один одного. Цей час нагадує, що магія святкових днів починається у наших серцях і поширюється на всіх навколо, заповнюючи світ теплом і добротою.

Але, на жаль, у деяких сім’ях діти відчувають відсутність тепла та родинного затишку з різних обставин. Це  може бути через втрату батьків, розлучення, важкі обставини у сім’ї або інші складнощі, які впливають на їх дитинство та емоційний стан. Кожна дитина заслуговує на увагу, тепло та любов.

З нагоди Новорічних свят ми з особливою теплотою приєдналися, щоб подарувати частинку тепла тим, кому це особливо потрібно. З новорічними подарунками представники громади завітали до кожної сім’ї в якій проживають діти -сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти з сімей військовослужбовців, діти з інвалідністю та внутрішньо-переміщені діти. Подарункові набори, придбані за рахунок місцевого бюджету Великоплосківської сільської ради, передбачені Програмою захисту прав дітей «Щаслива дитина – успішна родина отримали діти з зазначених сімей. 

Отримуючи подарунки наші дітки усміхалися, світилися від щастя, а радісні вигуки наповнювали повітря позитивом і веселим настроєм. Радість, яку ми побачили у їх очах зігріла наші серця, і це для нас найкраща подяка.

Ми сподіваємося, що принесли хоч невеличке щастя у життя цих дітей.

Дорогі діти! Нехай ці святкові дні принесуть вам безліч усмішок, радості та чарівних миттєвостей з рідними та друзями. Хай кожне ваше бажання здійсниться, а серце наповниться святковими емоціями. Зичимо вам  мирного неба, веселих свят, неймовірних вражень та безмежного щастя!

Ми від щирого серця вітаємо кожну родину та бажаємо, щоб щодня у новому році були радість та спокій, а ваші серця сяяли від щастя та любові. Миру, родинного затишку, добра та незабутніх моментів з близькими людьми!

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень