Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Засідання виконавчого комітету

Дата: 15.12.2023 12:15
Кількість переглядів: 91

Фото без опису

Відповідно до Регламенту роботи виконавчого комітету Великоплосківської сільської ради, розпорядження сільського голови та плану роботи, 15 грудня 2023 року відбулося засідання виконавчого комітету Великоплосківської сільської ради, яке пройшло під головуванням сільського голови Івана Батуріна.

                 

    На своєму засіданні члени виконавчого комітету  розглянули низку питань порядку денного та по кожному прийняли відповідне рішення.

 

Було заслухано доповідь начальника фінансового відділу Олени Петрейко про схвалення проєкту рішення Великоплосківської сільської ради «Про сільський бюджет Великоплосківської сільської ради Роздільнянського району Одеської області на 2024 рік». Виконавчим комітетом прийнято рішення схвалити проект та винести на розгляд до наступної сесії.

 

За  поданням  Служби у справах дітей Великоплосківської сільської ради були розглянуті питання та прийняті рішення про зняття статусу дитини, позбавленої батьківського піклування трьох неповнолітніх дітей, про припинення опіки над ними, а також про взяття на квартирний облік двох дітей, позбавлених батьківського піклування.

Ірина Звягінцева – начальник відділу сім’ї, молоді та соціального захисту населення проінформувала про надання соціальної послуги «Догляд вдома». В результаті розгляду даного питання виконавчим комітетом прийнято рішення зняти з обліку громадянку та припинити надання послуги у зв’язку з її смертю. 

Олена Сорокіна – головний спеціаліст з демографічних, міграційних та мобілізаційних питань надала інформацію про заяви, які надійшли від  громадян з питань уточнення та змін адреси житлового будинку.  

За розглядом питань було вирішено уточнити адреси об'єктів нерухомого майна, а саме житлових будинків по вул. Колгоспна та змінити адреси по вул. Колгоспна та вул. Перемоги.

Ольга Сорокіна – начальник відділу з питань земельних ресурсів, містобудування, архітектури та охорони навколишнього природного середовища доповіла про порядок здійснення стоянки та зберігання транспортних засобів (сільськогосподарської техніки) на території населених пунктів Великоплосківської сільської ради Роздільнянського району Одеської області.

Порядок зобов’язує осіб, які здійснюють стоянку та зберігання транспортних засобів (сільськогосподарської техніки) на території пунктів Великоплосківської сільської ради дотримуватись вимог Земельного та Податкового кодексів України, державних будівельних норм, стандартів, технічних умов, інших нормативних документів та правил благоустрою населених пунктів.

Михайло Знакован – інспектор правопорядку та  благоустрою Великоплосківської сільської ради також приєднався до доповіді. За рішенням виконавчого комітету порядок здійснення та зберігання транспортних засобів було затверджено.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень