Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Апаратна нарада

Дата: 11.12.2023 11:59
Кількість переглядів: 129

Фото без опису

11 грудня 2023 року під головуванням сільського голови Івана Максимовича Батуріна була проведена апаратна нарада з працівниками апарату, керівниками комунальних підприємств та старостами старостинських округів (дистанційно) Великоплосківської сільської ради.

У рамках наради були обговорені питання, пов’язані з діяльністю ради, а також визначено пріоритети та плани на наступний тиждень.

Головний спеціаліст з питань програмного забезпечення та комп’ютерного набору проінформував, що було виконано роботу з програмами фінансового відділу, обслуговування технічного обладнання (принтерів) у Великоплосківській сільській раді, а також проведено технічні роботи на веб-сайті громади.

Начальник відділу комунального господарства та благоустрою надав інформацію про виконання робіт за минулий тиждень. На територіїї громади в період снігопаду займалися очищенням тротуарів та зупинок. На території кладовища були вирубані сухі дерева, а також працівники відділу допомогали з реконструкцією санвузла в закладі освіти Великоплосківського ОЗО-ліцею.

У рамках наради проаналізували роботу соціального характеру. Світлана Кравцова - начальник Служби у справах дітей доповіла, що на минулому тижні проводилося засідання суду по позбавленню батьківських прав батька по відношенню двох малолітніх дітей та повідомила, що наступне засідання буде наприкінці грудня. Також було проінформовано, що проведена робота з сім’ями опікунів щодо оновлення даних опікунів та дітей.  

Начальник відділу сім’ї, молоді та соціального захисту населення – Ірина Звягінцева доповіла, що надійшло 2 повідомлення через гарячу лінію. Одне з повідомлень стосувалося талонів на пільговий проїзд у громадському транспрті для осіб з інвалідністю, а друге надійшло від громадянки, яка має намір вступити в інтернат. По цим питанням на основі отриманої інформації були прийняті відповідні рішення.

Також було зазначено, що у четвер планується приїзд представників організації "Червоний Хрест". Вони планують надати гуманітарну допомогу (продуктові набори) для переселенців відповідної групи сімей (сім'ї від 2 осіб, де один з них з інвалідністю).

 Крім того, була надана інформація, що діти загиблих військовослужбовців нашої громади отримають подарунки до новорічних свят.

 

Начальник відділу з питань земельних ресурсів, містобудування, архітектури та охорони навколишнього природного середовища зазначила, що на минулому тижні до розгляду виконавчого комітету  надійшли заяви від громадян щодо присвоєння адреси.

Також повідомила, що від прикордонників була подана документація для затвердження проекту землеустрою стосовно виділення земельних ділянок у користування.

 

Олена Сорокіна – головний спеціаліст з демографічних, міграційних та мобілізаційних питань доповіла про роботу з розпорядженнями ТЦК стосовно оповіщення  та надання даних військовозобов’язаних, а також проінформувала про надання інформації до РРДА стосовно забезпечення проведення заходів мобілізації.

 

Також на нараді було обговорено діяльність закладів освіти та культури. Ірина Павлівна - головний спеціаліст відділу культури надала інформацію щодо проведених інформаційних та виховних годин до Дня Збройних сил України та Дня волонтера. Повідомила, що на минулому тижні було проведено семінар-нараду де розглянуто  основні питання: підсумки діяльності клубних закладів та бібліотек за 2023 рік, статистична звітність закладів культури, питання щодо ведення документації з охорони праці та пожежної безпеки,  планування роботи закладів культури на 2024 рік.

Начальник відділу освіти – Володимир Ярочкін повідомив, що на минулому тижні проведено співбесіду з Департаментом освіти. Основне питання стосувалося мережі освітніх закладів Одеської області. Розглядали вимоги на основі яких буде зазначено кількісті ліцеїв та  гімназій.

 

Кожна нарада дозволяє визначити нові напрямки роботи апарату сільської ради для покращення якості життя мешканців та розвитку нашої громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень