Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Творчий звіт народного вокального ансамблю "Слов'янка"

Дата: 08.12.2023 16:08
Кількість переглядів: 185

Фото без опису

Ансамбль «Слов’янка» був створений 31октября  2011 года. Перший виступ ансамбля «Словянка» відбувся  17 листопада 2011 года в БК с.Великоплоске на святковому концерті, присвяченому Дню сільського господарства. Колектив приймав участь в культурно-мистецьких заходах місцевого та районного рівнів. В 2014 році ансамблю було присвоєно звання "Народний".

Ансамбль «Словянка» в  2017 та 2020 роках  підтвердив  звання «Народний».

 Протягом 2021-2023 років Колектив прийняв участь у V –ому районному Фестивалі Вертепів та колядницьких колективів «З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!»(оф-лайн участь) , у Всеукраїнському мистецькому конкурсі "ЖІНОК ОСПІВУЮ КРАСУ"(дистанційна участь),  у Другому Всеукраїнському багатожанровому мистецькому конкурсі «Квітуча.Вільна.Незалежна»(дистанційна участь), у ІІІ Всеукраїнському фестивалі-конкурсі  юнацького та молодіжного мистецтва «КОЛЬОРОВИЙ ДРАЙВ»( дистанційна участь). Колектив  посів призові місця та нагороджено Дипломами II ступеню. Ансамбль прийняв участь в  заходах до Дня Матері, Дня Конституції, Дня працівників освіти, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні , Дня Незалежності України, Дня працівників сільського господарства, Дня захисників та захисниць України. Протягом 2021-2023 років ансамбль прийняв участь у фестивалях народної творчості «Купальські роси», «Масляна», "Свято трійці",які було організовано та проведено Відділом освіти, культури, молоді, спорту та туризму виконавчого комітету Великоплосківської сільської ради. На фестивалях було представлено колективом українські народні пісні la accapella та жанрові музичні композиції.  Ансамбль «Слов’янка» продовжує традиції майстерного виконання народних українських пісень.

 В 2022-2023 роках колектив велику увагу приділив поновленню репертуару патріотичними піснями , що набули нового змісту  в реаліях сьогодення. Ансамбль прийняв участь у благодійних концертах на підтримку ЗСУ і з нагоди Дня Незалежності України, Дня Матері, Міжнародного дня сім’ї, Дня захисників України та Дня працівників сільського господарства.  Прийняли участь у благодійній акції «Тепло на фронт», «Вперед до Перемоги!»  

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень