Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

З Днем місцевого самоврядування!

Дата: 07.12.2023 00:01
Кількість переглядів: 323

Фото без описуШановні друзі!

Сьогодні ми відзначаємо День місцевого самоврядування.

Це свято всіх, хто має сміливість брати на себе відповідальність за розвиток нашого краю, готовий інвестувати в нього свій час, енергію і сили. Це свято об’єднує усіх нас у прагненні розвивати громаду, зробити її сильною та заможною.

Важкі умови, що склалися внаслідок повномасштабної російської агресії, а також природна ситуація призвели до складнощів в економіці, до порушення господарських зв’язків. Але, попри все, навіть в умовах вторгнення розв’язуються всі питання життєдіяльності громади, надаються якісні послуги жителям та забезпечується їм гідний рівень життя.

Нині на порядку денному багато завдань, розв’язання яких дасть можливість Великоплосківський громаді розвиватися стабільно, впевнено дивитися в майбутнє. Гуртом, громадою легко вирішувати будь-яку справу. В цьому ми можемо брати приклад старших поколінь, які пережили немало труднощів і, якби не згуртованість, невідомо, як би їм вдалося вижити. А визначальну роль у вирішенні життєво важливих питань відіграють саме посадові особи органів місцевого самоврядування.

Висловлюю вдячність всім, хто поряд із Збройними Силами захищає громадян України, забезпечує їх теплом, світлом та необхідними послугами.

Вітаю всіх представників органів місцевого самоврядування, депутатів і виборців всієї громади, які вболівають за проблеми рідних сіл, дбають про їх розквіт і процвітання. Хочу побажати вам у цей день сил, наснаги, успіхів у роботі, здоров’я та щастя й, звичайно ж, мирного неба над головою.

Шановні друзі! Хай вам щастить! Дякую ЗСУ за можливість жити та працювати під мирним небом!

З повагою – Великоплосківський сільський голова Іван БАТУРІН

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень