A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Здоров’я та підтримка

Дата: 06.12.2023 15:27
Кількість переглядів: 831

Фото без опису

5 грудня 2023 року до КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Великоплосківської сільської ради» завітали лікарі з Комунального некомерційного підприємства «Роздільнянської багатопрофільної лікарні» Роздільнянської міської ради. Серед них були фахівці з різних галузей медицини, такі як: гінекологія, кардіологія, терапія, хірургія та лікарі-діагности з ультразвукового дослідження черевної порожнини.

Під час перебування лікарів відбулось понад 70 прийомів. Проведено 16 гінекологічних консультацій, 25 досліджень черевної порожнини (УЗД) та 30 прийомів лікаря-терапевта.

Фото без описуФото без описуФото без описуТакож всі охочі мали можливість стати донорами крові для наших військовослужбовців. Донорство крові для військових є виявом підтримки та вдячності  тим, хто ризикує своїм життям заради безпеки та захисту країни.

Здавати кров приходили люди різного віку та статі. Перед донацією потенційним донорам вимірили артеріальний тиск і опитували про загальний стан здоров'я. Це стандартна процедура, яка дозволяє переконатися, що донори знаходяться у відповідному фізичному стані для безпечної та успішної донації.

До доброї справи  долучилися 14 благодійників, а це: Федоришина Світлана Григорівна, Завязкін Олександр Матвійович, Лютов Юрій Семенович, а також представники КП «Сількомунгосп» та працівники Великоплосківської сільської ради на чолі з сільським головою Іваном Батуріним.

Фото без опису

 Відбувалась процедура не довго, а після здачі крові виконувач обов’язків директора КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» – Катерина Труханова разом зі своїм колективом пригощали кожного учасника солодким чаєм та печивом.

Фото без описуФото без опису

Розуміння того, що військовослужбовці ризикують своїм життям заради нашої свободи є символом єднання людей у такій важливій справі. Дякуємо всім, хто долучився до здачі крові!

Щиро дякуємо Генеральному директору Комунального некомерційного підприємства «Роздільнянської багатопрофільної лікарні» Роздільнянської міської ради Гудиму Вадиму Анатолійовичу за підтримку та готовність допомагати у поліпшенні стану здоров'я мешканців нашої громади. Співпрацюючи з  медичним центром нашої громади, лікарі Роздільнянської БПЛ не лише надають медичну допомогу, а й подають приклад взаємодопомоги, що є невід’ємною частиною покращення медичного обслуговування.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень