Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

До Великоплосківської сільської ради завітали представники газети «Єдність»

Дата: 05.12.2023 10:11
Кількість переглядів: 102

Фото без опису

4 грудня 2023 року до Великоплосківської сільської ради завітали представники газети «Єдність» – Світлана  Смолінська та Маріанна Зубко. Зустріч відбулася у форматі відкритої робочої бесіди.

Під час бесіди Великоплосківський сільський голова – Іван Батурін разом з із секретарем сільської ради Сергієм Шлюшкіним відповіли на численні питання журналістів, охоплюючи різноманітні аспекти та напрямки діяльності ради.

Представникам газети також вдалося здійснити цікаві бесіди з начальниками відділів сільської ради, що дозволило отримати більш глибокий та об’єктивний огляд всієї сфери діяльності управлінського органу. Такий обмін інформацією та поглядами забезпечує більш повне розуміння роботи виконавчих органів ради та їх спрямованості на покращення благополуччя громади.

Світлана Смолінська та Маріанна Зубко  відвідали  Комунальне некомерційне підприємство "Центр первинної медико-санітарної допомоги Великоплосківської сільської ради". Відвідавши амбулаторію, вони поспілкувалися з виконувачем обов’язків директора КНП – Трухановою Катериною Іванівною, познайомилися з медичним персоналом та оглянули умови праці.

Журналісти «Єдності» були вражені роботою відділу комунального господарства та благоустрою на чолі з Миколою Шульгіним. За час існування громади накопичено багато техніки та інвентарю, які ретельно обслуговуються та зберігаються в спеціально обладнаних приміщеннях з відповідними умовами.

Кореспонденти залишилися задоволені співпрацею та гостинністю Великоплосківської громади. Вони відзначили відкритість та єдність колективної співпраці у діяльності ради. Були вражені тим, як керівництво та усі відділи ради співпрацюють для досягнення цілей та вирішення питань громади, а також зауважили, що керівництво активно сприяє розвитку громади для комфорту та загального покращення життя мешканців.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень