Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

3 грудня — Міжнародний день людей з інвалідністю

Дата: 03.12.2023 10:00
Кількість переглядів: 100

Фото без опису

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЛЮДЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ 

Відділ сім'ї, молоді та соціального захисту населення Великоплосківської сільської ради привертає увагу до сьогоднішньої дати 📢

3 грудня визначено як Міжнародний день людей з інвалідністю з метою привернення уваги суспільства до проблем цієї групи населення та посилення заходів щодо забезпечення їхньої повноцінної участі у житті суспільства.

Сьогодні та кожного дня закликаємо підтримувати тих, хто зазнає труднощів у повсякденному житті через різноманітні види інвалідності!

З нами живуть люди, які з певних причин не можуть повноцінно доглядати за собою. Інвалідність може бути вродженою і набутою в результаті травм, інфекцій, поранень тощо.

Швидке зростання чисельності людей з інвалідністю, а їх сьогодні більше 3 млн, в нашій державі призводить до виникнення низки проблем. Ці люди потребують не лише побутових зручностей, але й толерантного відношення суспільства.    

Інвалідність не повинна робити людей відокремленими або менш здатними. Кожна особа заслуговує на повагу, гідність та можливість брати участь у всіх сферах життя. Суспільство відіграє важливу роль у забезпеченні рівних можливостей для всіх.

Створення доступного середовища для осіб з інвалідністю — це шлях до створення справедливого та гармонійного суспільства. Забезпечення можливостей для осіб з інвалідністю в сферах освіти, праці, культури та інших аспектах їхнього життя — це інвестиція у розвиток, яка повертається у вигляді кращого й більш інтегрованого суспільства.

Міжнародний день людей з інвалідністю — це не лише день пам'яті та свідомості, але і можливість об'єднати сили для того, щоб створити світ, де кожна людина має можливість реалізувати свій потенціал, незалежно від її здатностей чи обмежень.

Сьогодні, у Міжнародний день людей з інвалідністю звертаємось до наймужніших, найтерплячих, найбільш сильних і чистих душею людей нашої громади, адже ви щодня ведете боротьбу зі своєю недугою, громадською думкою і непокірної долею! 
Посилаємо вам промінчик сонця і частинку радості, бажаємо вірних друзів і міцної любові близьких, насолоди і задоволення від своїх захоплень та інтересів, мирного неба, благополуччя, здоров’я і гарного настрою! Нехай з вами завжди будуть поруч люди, які зможуть підставити плече у важку хвилину вашого життя!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень