A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Спільні зусилля: Як Великоплосківська громада подолала зимові труднощі

Дата: 30.11.2023 08:36
Кількість переглядів: 182

Фото без опису

Зима у Великоплосківській громаді вирішила здивувати всіх своїм раннім візитом. 26 листопада мешканці раптово опинилися в обіймах першого снігопаду. Сніг почався ще зранку і не вщухав протягом усього дня, створюючи завії та величезні сніжні перемети.

Сніговій створив чимало труднощів у русі автомобільного транспорту. Під час бурі автівки застрягали у снігу, дороги перетворилися на непроізні,  сніг швидко засипав все навколо. Однак ми не здалися! Зібравши всі сили, сільськогосподарські підприємства, які мали техніку для прибирання снігу, вирушили на допомогу.

Техніка ТОВ ім. Войкова активно працювала на дорозі Тростянець-Новопетрівка. На дорозі Великоплоске-Тростянець допомагала у роботі техніка від ТОВ «Моноліт» та ТОВ «Топаз». У розчищенні доріг на село Новосавицьке працювала техніка ТОВ «Кристал». Також не відмовив у допомозі Сорокін Павло на легендарному тракторі ДТ-74. Завдяки його участі було розчищено дорогу до села Слов’яносербка.

Висловлюємо щиру подяку всім, хто долучився до цієї благодійної справи. Ваша допомога та підтримка у цей важкий час були надзвичайно цінними. Коли кожен робить свій внесок у спільну, важливу справу, ми стаємо справжньою командою, яка здатна пересувати гори та подолати будь-які перешкоди.

Роботи було багато, але спільними зусиллями ми знали, що зможемо подолати ці труднощі. У єдності сила, і ми переконались у цьому в цей важкий час.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень