A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шановна громадо!

Дата: 28.11.2023 09:13
Кількість переглядів: 89

Фото без опису

Відповідно до розпорядження Великоплосківського сільського голови від 27 листопада 2023 року №233/02-04 "Про оголошення дня жалоби на території Великоплосківської сільської ради"

Керуючись статтею 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою вшанування пам’яті загиблого у російсько-українській війні  військовослужбовця – мешканця села Великоплоске Великоплосківської сільської ради Василя ДРОЗДА:

1. Оголосити на території Великоплосківської сільської ради 28 листопада 2023 року Днем жалоби.
2. На знак скорботи за загиблим забезпечити приспущення Державного прапора України, з чорною стрічкою, на будівлях і спорудах органів державної виконавчої влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності.

3. Вшанувати пам’ять загиблого військовослужбовця хвилиною мовчання 28 листопада о 10:00 год., по можливості зупинити на цей час виробничий процес та зупинити рух громадського та приватного транспорту.

4. Обмежити проведення розважальних заходів на території громади, заборонити звучання розважальної музики у закладах торгівлі та закладах громадського харчування, в громадському та приватному транспорті до 24:00 год. 28 листопада.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень