A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Державна податкова служба України: У розділі «Онлайн-навчання» розміщено нові матеріали для платників

Дата: 28.11.2023 08:00
Кількість переглядів: 31

У розділі «Онлайн-навчання» на вебпорталі ДПС, який містить корисну інформацію з податкової тематики, навички заповнення податкової звітності та розуміння оптимальних механізмів сплати, розміщено нові матеріали.

У підрозділі «Рентна плата» доступний відеоматеріал на тему: «Про порядок заповнення розрахунку з рентної плати за спеціальне використання поверхневих вод для потреб водного транспорту».

Підрозділ «Податок на прибуток підприємств» доповнено інформацією «Порядок включення організацій до Реєстру неприбуткових установ та організацій».

Підрозділ «Податок на додану вартість» – «Бюджетне відшкодування сум ПДВ платникам у разі анулювання реєстрації платника податку на додану вартість».

У підрозділі «Податок на доходи фізичних осіб» розміщено матеріал «Особливості застосування права платника податку на податкову знижку».

Підрозділ «Сплата податків та єдиного внеску, повернення платежів з бюджету» доповнено матеріалом «До уваги платників!».

У підрозділі «Перегляд рішень територіальних органів ДПС у встановленому законодавством порядку» розміщено матеріал «Аналіз причин, що слугували підставами для задоволення/залишення без задоволення скарг платників податків».

У підрозділі «Застосування РРО/ПРРО» – «Щодо фіскалізації розрахунків платниками єдиного податку».

Підрозділ «Інші платежі, що сплачуються до державного бюджету» доповнено матеріалом «До уваги суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності, що здійснюють операції з експорту товарів!»

Розділ «Онлайн-навчання» мобільний. Він доповнюватиметься новими підрозділами відповідно до потреб платників податків. Вся інформація викладена у відео, презентаційних та текстових матеріалах, які постійно оновлюються та доповнюються.

Загалом на сьогодні розділ «Онлайн-навчання» містить понад 240 відео, текстових та презентаційних матеріалів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень