A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Акція "Посади дерево"

Дата: 24.11.2023 15:18
Кількість переглядів: 96

Фото без опису

У час, коли наші мужні воїни захищають нас від російського агресора зі зброєю в руках, мешканці громади, озброївшись знаряддям праці, продовжують благоустрій населених пунктів громади.

Висловлюємо щиру подяку мешканцям та друзям, гостям громади – усім добрим Людям, які приєдналися до акції "Посади дерево" на території Великоплосківської сільської ради!

Свою допомогу в озелененні надали: Греку Н.А., Привалов С.Є., Маслов О.І., Тіхов І.Л., Жильцов М.І., Москвичов Д.В., Зюзіна Т.В., Кожанов С.І., Перстньов П.П., Іванова В.В., Вічко О.Ю. Коломієць О.В., Ващенко М.І., Гогняк А.І.

Свої обов’язки з благоустрою громади сумлінно виконують представники старостинських округів Бондаренко І.В., Пастушенко В.М.,  робітники відділу комунального господарства та благоустрою, а також роблять громаду кращою та квітучою колективи установ та організацій на території Великоплосківської сільської ради.

В останні осінні дні відбувається висадка дерев, квітів, продовжується формування клумб та газонів по всій громаді.

Запрошуємо усіх небайдужих жителів приєднатись до акції з благоустрою, прибратись на прилеглих до будинків територіях та біля земельних ділянок, які обробляються власниками. Також закликаємо прибратись на могилах рідних на кладовищах.

Попереду ще багато роботи, попереду зима, але ж весна не за горами, тому просимо мешканців громади – хто має бажання та можливість поділитись саджанцями дерев та квітів, щоб висадити їх на нових ділянках. Для додаткової інформації звертайтесь за тел. 0958681364

Дякуємо ЗСУ за можливість жити та працювати під мирним небом!
Бережи вас Бог!

З повагою - Великоплосківський сільський голова Іван БАТУРІН
 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень