Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Благодійність у дії: дитяче харчування для діточок Великоплосківської громади

Дата: 22.11.2023 14:06
Кількість переглядів: 139

Фото без опису

Релігіозна Місія «Карітас-Спес» – благодійна організація, від 1995 г. проводить соціальне служіння Римсько-Католічній Церкві в Україні. Її назва в перекладі з латинської означає "Любов" та "Надія". З 1999 року «Карітас-Спес» в Україні є діючим членом спілки Caritas Internationalis та Caritas Europa. Налічує більше 30 філіалів у 12 регіонах України. РМ «Карітас-Спес Одеса» була заснована 25.09.1999 року та до сьогодні  охоплює усіх, хто  потребує допомоги, незалежно від їх етнічної приналежності, національності, віросповідання, соціального статусу та інших особливостей.

Гуманітарний штаб Великоплосківської сільської ради висловлює вдячність Релігіозній Місії «Карітас-Спес Одеса» за набори дитячого харчування для дітей, які зареєстровані та проживають на території Великоплосківської громади. Дитячу суміш та пюре отримали двадцятеро діточок. 

Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять тим, хто чекає допомоги.  Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх час, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень