A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Змагання "Північна Ліга"

Дата: 12.11.2023 16:07
Кількість переглядів: 99

Фото без опису11 листопада у місті с.Окни відбулися змагання відкриття Кубку Одеської області з волейболу серед дівчат 2007 р.н.,та молодше "Північна Ліга". Всього прийняло участь 12 команд, згідно жеребкуванням команди були поділенні на дві підгрупи.

Наша команда Великоплосківського ОЗО-ліцею зайняла почесне 5 місце, зіграла у своїй підгрупі дві гри по колу. Першу гру зіграли проти ДЮСШ Затишанської ТГ нажаль поступилися з рахунком 2:0 по партіям, другу гру зіграли з СК Балтою 2007р.н. яка грає у вищий лізі, для нашої команди це був великий досвід зіграти з такою командою високого рівня, яка грає у вищий лізі, на жаль поступилися по паріям 2:0,але дівчатка наші бійці, показали характер, що вони дійсно можуть грати і проти такої досвідченної команди, потім зіграли стикову гру за 5 місце, з СК Балтою 2010 р.н., де з легкістю та впевненістю обіграли по партіям 2:0 на користь Великоплосківського ОЗО-ліцею.

Вказані змагання дуже гарна можливість для наших спортсменок знайти друзів та гарний досвід для майбутніх перемог. Все ще по переду!

Вдячні депутатському корпусу, відділ освіти Великоплосківської сільської сільської ради та особлива подяка ЗСУ за спокій та можливість приймати участь у змаганнях і тренуваннях.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень