Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Службою у справах дітей проведено профілактичний рейд «Дитина в сім’ї»

Дата: 03.11.2023 12:40
Кількість переглядів: 99

Фото без опису

У листопаді 2023 року Службою у справах дітей Великоплосківської сільської ради організовано та проведено профілактичний рейд «Дитина в сім’ї» на території Новосавицького та Тростянецького старостинських округів з метою обстеження умов проживання сімей, в яких проживають діти, що опинилися або можуть опинитися в складних життєвих обставинах та з метою захисту законних прав та інтересів дітей. Крім того, обстежено умови проживання сім’ї опікуна з двома дітьми. Загалом обстежено 4 родини. Рейд було проведено комісією у складі: начальника служби у справах дітей Великоплосківської сільської ради – Кравцової С.В., старости Новосавицького старостинського округу – Орлової Л.А., депутата, директора школи - Стукалової Л.Б., сімейного лікаря Великоплосківської амбулаторії загальної первинної сімейної медицини – Барської Г.С., директора школи – Сікалової Х.О., соціального педагога Рудої Л.О. та інспектора – Знакована М.Д.

У ході проведення рейду виявлено батьків, які неналежно виконують свої обов'язки, обстежено умови проживання сімей, здійснено оцінку стану їх забезпеченості одягом, предметами гігієни, продуктами харчування, розвиваючим приладдям, про що складено акти обстеження житлово-побутових умов дітей.

З батьками та опікуном проведено профілактичні бесіди щодо необхідності належного виконання батьківських обов’язків, створення повноцінних умов для проживання дітей, недопущення вчинення насильства над дітьми та порушень їх прав.

Батьків обстежених родин було зобов’язано протягом  доби забезпечити належні умови проживання. З працівником відділу сім’ї та соціального захисту населення обговорено спільні дії щодо виявлення кризових сімей.

Шановні громадяни, у разі виявлення сімей, в яких батьки не виконують батьківські обов’язки просимо звертатися до Служби у справах дітей Великоплосківської сільської ради за адресою: с. Великоплоске, вул. Центральна, будинок 121.

Чужих дітей не буває!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень