Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Безпека дітей в Інтернеті. Як діяти дорослим…

Дата: 03.11.2023 10:32
Кількість переглядів: 85

Фото без описуПід час воєнного стану дорослим необхідно піклуватися не лише про фізичну безпеку та психологічний стан своїх дітей, але й про їхній захист від кіберзагроз. Тому команда Stop_sexтинг продовжує ділитися з батьками рекомендаціями щодо правил онлайн-безпеки, які здатні вберегти дитину від зловмисників в Інтернеті.

У цей важкий час війни, фінансова ситуація багатьох українських сімей стала складнішою. Іноді це може призвести до того, що діти намагаються знайти можливості заробити “легкі гроші” в мережі, наприклад, допомагаючи злочинцям у наведенні авіаударів на інфраструктурні об’єкти, коригуванні ворожого вогню чи інші небезпечні дії за винагороду.

Втім, до таких ризиків дітей спонукає не лише обіцяна грошова мотивація, але й бажання власного самоствердження, або ж залякування з боку злочинців. Інколи діти вчиняють небезпечні дії несвідомо, через поширення занадто відвертої інформації серед нових “друзів”. Спілкуючись з дітьми в цифровому просторі, російські військові можуть залучити їх до незаконних дій.

Залишаємо для вас ключові поради, які допоможуть вам і вашим дітям захиститися від кіберзагроз під час воєнного стану.

Пам'ятайте про власну та безпеку своїх дітей! Все буде Україна!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень