A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

На базі Тростянецької гімназії пройшли урочистості з нагоди початку ХIV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

Дата: 01.11.2023 08:16
Кількість переглядів: 75

Фото без опису

На базі Тростянецької гімназії пройшли урочистості з нагоди початку ХIV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка . У першому етапі конкурсу взяли участь учні 6-8 класів. Мета конкурсу – піднесення престижу української мови і літератури в молодого покоління, підвищення рівня загальної мовної культури, виховання в учасників почуття гордості за свій народ, любові до рідного краю, вшанування Великого Кобзаря. Відповідаючи на цікаві запитання стосовно життя та творчості поета, учні поглибили свої знання з літератури, художньої культури, музики, розширили рамки свого світогляду та сприйняття історичної дійсності. На думку учасників конкурсу, Шевченко – символ України, правдива і щира душа нашого народу, втілення його гідності, духу і пам’яті.

Нехай перемога в цьому конкурсі додасть Вам наснаги, упевненості у своїх силах і можливостях та підсилить жагу до нових перемог, творчих звершень на благо України!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень