Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Наша громада – це наша домівка!

Дата: 30.10.2023 13:07
Кількість переглядів: 201

Фото без опису

    Доречно чи не доречно сьогодні  проводити  роботи з благоустрою та озеленення населених пунктів? Питання великих капітальних витрат   на такі «дрібниці», як ямковий ремонт доріг, висадка дерев, квітів, підстригання газонів, проведення санітарної обрізки насаджень тощо,  всім зрозуміло, що зараз не на часі, але  вони потребують постійної уваги.

    Я вважаю, що наші  захисники воюють на фронті саме для того, щоб бачити свої  села та міста комфортними, щоб їх діти, батьки та  жителі продовжували в них  жити, а не думали, як покинути рідні  місця та  країну. Тому  потрібно саджати дерева, збирати й вивозити сміття, робити свою господарську  справу. Потрібно, попри все, продовжувати жити далі.  Це не піар влади.  Жити – на часі завжди, так як і саджати  та вирощувати дерева, будувати та ремонтувати  домівки, народжувати та виховувати дітей.

  Сьогодні від імені громади  висловлюю особливу  вдячність  сім’ї Греку Никанора Андрійовича за щедрі подарунки – голубенькі красуні-ялинки.  Також вдячний  усім, хто долучився до цієї доброї справи.

 Запрошую  всіх керівників та підприємців, всіх небайдужих  громадян озброївшись знаряддям праці загребти опале листя та гілки, підмести доріжки, впорядковувати клумби, навести  лад на  прилеглій території.  Спільними зусиллями можна багато доброго зробити. Головне, аби не було байдужості.  

   Наша громада це  – наша домівка. Тож давайте станемо взірцем для інших і попіклуємося про ії благоустрій!

З повагою

Великоплосківський сільський голова       Іван БАТУРІН

   Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень