Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Апаратна нарада

Дата: 30.10.2023 10:36
Кількість переглядів: 124

Фото без опису

30 жовтня 2023 року під головуванням сільського голови Івана Максимовича Батуріна була проведена апаратна нарада з керівниками виконавчого комітету, керівниками комунальних підприємств та старостами старостинських округів (дистанційно) Великоплосківської сільської ради.

У рамках наради було обговорено питання пов'язані з діяльністю ради.

Інспектор Великоплосківської сільської ради надав інформацію щодо адміністративних правопорушень, які були вчинені на території ради.

Проаналізовано роботу відділу комунального господарства та благоустрою та визначено результативність та плани на наступний тиждень.

Обговорено діяльність і розглянуті дії, які проводив фінансовий відділ та відділ бухгалтерського обліку та звітності.

У рамках наради проаналізували роботу соціального характеру. Начальник відділу сім’ї, молоді та соціального захисту населення наголосила, що в зв’язку з боргами за транспортування газу деякі мешканці отримали відмову на субсидію та пільги.

Виконувач обов’язків директора КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» повідомила, що у закладах освіти підвищився рівень захворювання дітей ОРВИ. На цьому тижні в амбулаторії планується вакцинація дітей від 0 до 6 років, 14 років та16 років.

Визначено результати та оцінено ефективність виконання поставлених завдань відділу освіти культури, молоді, спорту та туризму Великоплосківської сільської ради.

Кожна нарада дозволяє визначити нові напрямки роботи апарату сільської ради для покращення якості життя мешканців та розвитку нашої громади.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень