A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Привітання Батуріна І.М.

Дата: 28.10.2023 00:01
Кількість переглядів: 236

Колектив Великоплосківської сільської ради, депутатський корпус та виконавчий комітет вітають з Ювілейним днем народження Великоплосківського сільського голову Батуріна Івана Максимовича!

Шановний Іване Максимовичу!

   Щиро вітаємо Вас з Ювілейним днем народження! Бажаємо Вам міцного здоров’я, любові, бадьорості духу, оптимізму та процвітання! Хай Ваше життя завжди буде сповнене лише радісними моментами, теплими зустрічами та щасливими днями в оточенні любові!

   З Вами ми будуємо краще майбутнє для нашої громади, і ми вдячні за Ваш внесок у цей надзвичайно важливий процес. Нехай усі Ваші ідеї та плани здійснюються, а Ваша робота завжди приносить позитивні результати для громади!

   Хай цей чудовий вік подарує Вам море задоволення! Бажаємо, щоб очі горіли від натхнення, серце не знало печалі, а душа співала від щастя! Нехай кожен новий день приносить Вам нові досягнення та успіхи, великих злетів та перемог!

   У Вашій наполегливій роботі бажаємо Вам відчувати величезну подяку і повагу зі сторони нашого суспільства. Нехай корабель, яким Ви керуєте, завжди пливе заданим курсом!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень