Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Історична година пам’яті « Патріоти нашої Батьківщини»

Дата: 25.10.2023 16:15
Кількість переглядів: 262

Щорічно 28 жовтня відзначається День визволення України від німецько – фашистських загарбників. В цьому році ми святкуємо 79 річницю.

В цей день традиційно вшановують пам’ять воїнів, які загинули в боях за визволення України, та населення, яке постраждало від дій фашистських окупантів.

В ході Великої Вітчизняної війни 1941–1945 років саме на території України відбулися ключові битви за визволення Європи від фашизму.

Ми вдячні нашим предкам, усім тим, хто 79 років тому здійснив героїчний подвиг та звільнив нашу Україну від окупації.

Фото без опису

Сьогодні наша Держава знов у вогні. Українцям знову довелося стати на захист України, її свободи та територіальної цілісності, від посягань сусідньої держави.

Сучасні захисники України виявились гідними слави своїх дідів і прадідів, а тому сьогодні ми пишаємось героїзмом, силою духу та мужністю наших захисників і твердо віримо у нашу перемогу!

Вічна пам’ять і слава Героям минулого та сьогодення!

Фото без опису

 

З нагоди цієї події у  Тростянецькому СБК пройшла історична година пам’яті про « Патріотів нашої Батьківщини».  Також облаштовано книжкову виставку, на якій можна більше дізнатися про боротьбу наших земляків проти російської агресії. Ну і звичайно, обговорили події, які зараз переживає наш народ і подякували воїнам, які захищають нашу Україну, вшанували пам'ять хвилиною мовчання тих, хто загинув за волю і незалежність нашої держави. Розповідали про заходи в підтримку України!

Фото без опису

Фото без опису
Діти зробили висновок, що найбільше у світі щастя – це мир, коли люди живуть дружно та спокійно, земля не здригається від страшних вибухів, коли не ллються сльози горя та втрат.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень