A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

«Дитина читає – Україна перемагає!»

Дата: 17.10.2023 10:32
Кількість переглядів: 182

Фото без опису

     Коли говоримо про підтримку та розвиток дитячого читання – говоримо про реальних дітей і підлітків, які люблять чи не люблять читати. Неможливо змусити дитину любити читати, але можна спробувати зробити читання приємним. Реалізуючи з 2010 року Національний проект «Україна читає дітям», дитячі бібліотеки України для своїх юних користувачів роблять усе, щоб читати було модно, престижно, креативно і цікаво. Адже дітям читають свої улюблені твори дорослі, які у своєму житті завдяки книзі досягли значних успіхів.

    Головна ідея проекту полягає в тому, що дорослі читатимуть вголос книги дітям у бібліотеках, школах, дитячих дошкільних закладах тощо, а також ділитимуться спогадами і враженнями про першу прочитану книгу, про улюблених героїв, які вплинули на їх життєвий та професійний вибір.

    Метою проекту є відродження традиції читання, заохочення дітей і підлітків до систематичного користування друкованою книгою як джерелом знань.

Фото без описуФото без опису

  04 червня 2018 у Великоплосківській  бібліотеці був проведений літературний привал «Відчуй радість від читання». Учні 1-4 класів Великоплосківської ЗОШ  І-ІІ ст. стали активними учасниками обласної літературної естафети «Читай українське! Читай українською!». Читачі  ознайомились з підібраними книжковими новинками, а потім розповідали один одному, чому зупинили свій вибір на тій чи іншій книзі, та чому саме її рекомендують своїм друзям. Привал відбувся в веселій невимушеній атмосфері.

Фото без опису   Фото без опису     Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень