Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Відбулося позачергове пленарне засідання тридцять восьмої сесії восьмого скликання Великоплосківської сільської ради

Дата: 12.10.2023 14:47
Кількість переглядів: 160

Фото без опису

12 жовтня 2023 року о 10:00 годині у приміщенні сільської ради відбулося позачергове пленарне засідання тридцять восьмої сесії Великоплосківської сільської ради.

На початку засідання присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблого героя Сергія Грицука. 

У роботі сесії взяли участь 13 депутатів, сільський голова, керівники структурних підрозділів, працівники апарату сільської ради та старости старостинських округів.

На засіданні було розглянуто низьку питань порядку денного та по кожному прийнято відповідне рішення.

Було заслухано доповідь начальника фінансового відділу Олени Петрейко, затверджено внесення змін і доповнень до рішення сільської ради від 23 грудня  № 928-VIII «Про сільський бюджет Великоплосківської сільської ради Роздільнянського району Одеської області на 2023 рік» та внесення змін до Комплексної Програми «Безпечна Великоплосківська ТГ» на 2023-2024 роки.

Начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму ­­­– Володимир Ярочкін доповів про зміни в програмі «Молодий спеціаліст» щодо підтримки молодих спеціалістів закладів освіти. Депутатами ради зміни були затверджені.

 

Ірина Звягінцева – начальник відділу сім’ї, молоді та соціального захисту населення проінформувала про звернення громадянина щодо надання одноразової матеріальної допомоги на реабілітацію учаснику бойових дій, який постраждав під час бойових дій (отримав поранення). За розглядом цього питання було прийнято рішення про надання матеріальної допомоги військовослужбовцю.

 

Начальник відділу з питань земельних ресурсів, містобудування архітектури та охорони навколишнього природного середовища Ольга Сорокіна надала інформацію про заяви, які надійшли від громадян та юридичних осіб. Були розглянуті блоки питань:

  1. Затвердження документації (3)
  2. Передача у власність (3)
  3. Надання дозволу інвентаризації (2)
  4. Надання дозволу встановлення меж (2)
  5. Надання дозволу на зміну сторони-орендаря (1)
  6. Укладення договорів оренди на новий строк (3)

В результаті розгляду земельних питань депутатами ради прийняті позитивні рішення.

Розглянуто та затверджено внесення змін до рішення сільської ради від  4 грудня 2020 року № 20-VIII «Про утворення Центру надання адміністративних послуг Великоплосківської сільської ради та затвердження Положення про нього».

 

Також у рамках сесії депутатами ради були затверджені розпорядження Великоплосківського сільського голови, які були прийняті в межсесійний період (з 17.08.2023 до 12.10.2023 року).

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень