Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

На минулому тижні до КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Великоплосківської сільської ради» завітали лікарі з Одеської обласної лікарні.

Дата: 02.10.2023 12:34
Кількість переглядів: 272

На минулому тижні до КНП «Центр первинної медико-санітарної первинної допомоги Великоплосківської сільської ради» завітали лікарі з Одеської обласної лікарні.

26-го вересня в селі Тростянець вели прийом такі фахівці як терапевт та гінеколог. Лікарі приймали всіх, хто бажає перевірити стан свого здоров’я. Мешканці села отримали консультації та  мали можливість зробити електрокардіографію  та ультразвукове дослідження.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Також завітали до нас і дитячі лікарі. Серед них були за спеціальністю: ортопед-хірург, кардіохірург, невролог та офтальмолог. Прийом проводився 29-го вересня у приміщені амбулаторії. Лікарі спілкувалися з батьками дітей та проводили відповідні обстеження.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Прийом таких висококваліфікованих лікарів може допомогти виявити та лікувати специфічні медичні становища у дітей, а  можливість спілкування та обміну досвідом з такими спеціалістами допоможе іншим лікарям підвищити свої професійні навички. Дуже дякуємо лікарям за те, що завітали до нас. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень