Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Тростянецький старостинський округ з метою благодійності на користь ЗСУ відзначив декілька важливих дат: День села, Всеукраїнський День бібліотек, День літніх людей та День вчителя!

Дата: 30.09.2023 17:22
Кількість переглядів: 524

В селі нашого рідного краю 29 вересня 2023 року у Тростянецькому СБК спільно з Тростянецькою бібліотекою-філією відбувся незабутній благодійний концерт на честь декількох важливих подій.

Фото без опису

Концерт став можливим завдяки об’єднаним зусиллям нашої спільноти. Ми оточили увагою та теплом наших старших мешканців, висловили подяку вчителям за їхню неоціненну працю та відзначили важливу роль бібліотеки в розвитку нашого краю.

Концерт був неймовірним заходом, де ми мали можливість насолодитись виступами талановитих артистів та відчути єдність нашої спільноти. Також для наших глядачів у фойє  будинку культури була представлена фотозона до Дня села. 

Концерт об’єднав нас, нагадавши нам про важливість єднання та підтримки один одного. Ця подія показала, наскільки сильна наша нація. Разом ми здійснюємо зміни та робимо світ кращим для всіх. Дякуємо всім за внесок у благодійній справі! Нехай наше село і далі розцвітає в такому дусі!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень