A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

«Свято мужності і сили»

Дата: 29.09.2023 14:15
Кількість переглядів: 127

Фото без опису

   Цьогоріч відзначення Дня захисників та захисниць України стало особливим для нашої країни. Саме в цей день ми ще раз можемо подякувати їм за стійкість та відвагу, вшанувати полеглих, згадати героїв попередніх поколінь, які здобували та відстоювали свободу і незалежність України.

    До Дня захисника та захисниць України бібліотекари КЗ «Публічна бібліотека Великоплосківської сільської ради» організували та провели низку масових заходів.

   На передодні свята було проведено патріотичну годину «Свято мужності і сили», під час якої учасники ознайомилися з виданнями бібліотечного фонду, що розкривають славні козацькі традиції, уособлюють мужність і героїзм визволителів рідної землі впродовж всієї багатовікової української історії.

   У читальній залі бібліотеки діє інформаційний стенд  “Герої рідного краю”, на якому відображаються автобіографія та світлини захисників, що віддали своє життя за незалежність та територіальну цілісність нашої України.

  Цього дня українці вшановують усіх захисників, які, не шкодуючи власного життя, боролися за мир, свободу і незалежність нашої держави. Бібліотекою до святкової дати підготовлено ілюстровану книжкову виставку «На захисті єдиної України». Всі бажаючи мають нагоду ознайомитися з літературою по вказаній темі.

   Вітаємо з 1 жовтня – Днем захисника і захисниці України! Це – свято спадкоємності героїчних традицій нашого народу, сили духу і мужності, відданості своїй Вітчизні і гордості за її ратну славу.  

    Від усієї душі бажаємо Вам доброго здоров’я на довгі роки, успіхів у праці, щастя, благополуччя!

Наснаги, щастя, сили та любові
 Вам до життя та до своєї долі,
 Щоб ворог не дійшов до нашого порогу,
 Щоб ви здобули мир і перемогу.

Ви захищати у боях навчились,
 Все те, заради чого народились,
 Надію в поміч, щастя в порятунок!
 Дай Боже, віку довгого вам у дарунок!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень