A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Творчі колективи Великоплосківського СБК провели святково - благодійний концерт до річниці заснування села Великоплоске.

Дата: 28.09.2023 17:03
Кількість переглядів: 512

Фото без опису

27  вересня 2023 року в приміщенні Великоплосківського сільського будинку культури проведено  святково - благодійний концерт, присвячений Дню села . Захід проводився на підтримку Збройних Сил України.

На початку заходу хвилиною мовчання вшанували всіх захисників, які віддали своє життя, захищаючи незалежність та суверенітет нашої країни.

 

Рідне село! Воно справді зігріває душу кожного із нас.

Це тепло проникає глибоко до серця. І де б ми не були, а невидимі промінчики притягують до себе, кличуть із далеких доріг до рідного села, до отчого дому. Здається, нема нічого кращого на світі  за побачення із знайомими  вулицями, батьківською хатою,рідним краєм.

Для наших глядачів у фойє приміщення Будинку культури була представлена виставка  робіт з декоративно-прикладного  та образотворчого мистецтва вихованців Великоплосківського СБК.

Музичні та танцювальні композиції подарували глядачам творчі колективи: народний ансамбль «Слов’янка», вокальний ансамбль «Ягідки» танцювальні номери патріотичного напрямку подарували присутнім учасники танцювального колективу «PULS», гурт «Палітра танцю» ,гурт « Красуні» , Привалова Дар’я та Федорішина Светлана , вона  є внутрішньо переміщенною особою, яка була змущена тікати зі свого рідного дому від огрессора. Бурхливими оплесками зустрічали всіх.

Впродовж концерту вдалося зібрати 1 тисячу 660 гривень і це додає сил та вкотре доводить небайдужість наших громадян до потреб української армії в період війни. Дякуємо всім, хто долучився до заходу, в чиїх серцях любов до України. Ваші великі серця захоплюють, надихають, переконують, що разом ми незламні, незборима сила. Кожен з нас робить все можливе, щоб наблизити перемогу! Лише разом і лише до нашої Перемоги!

Фото без опису
Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень