A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Пам'ятай, що ти не один на дорозі! Дотримуйся правил дорожнього руху!

Дата: 22.09.2023 13:55
Кількість переглядів: 156

Фото без опису

Шановні мешканці Великоплосківської громади!

Звертаємо вашу увагу з приводу доволі серйозної соціальної проблеми – злочинних порушень правил дорожнього руху, які широко розповсюджені і мають підвищену суспільну небезпеку. Свідоме ставлення вас та ваших дітей до дотримання ПДР (правил дорожнього руху), культура водіння та уміння орієнтуватися у стресових ситуаціях – основне завдання кожного учасника дорожнього руху.

Пішоходи мають рухатися по тротуарах і пішохідних доріжках, притримуючись правого боку, а при відсутності таких – рухатись по краю проїзної частини назустріч руху транспортних засобів. При цьому бути обережними і не заважати іншим учасникам дорожнього руху.

Шановні батьки!
Пам’ятайте, що керування скутером чи мотоциклом в Україні дозволяється з 16-річного віку при наявності посвідчення водія відповідної категорії. Придбавши дитині цей транспортний засіб, ви зобов’язані подбати про її небезпеку. Контролюйте, щоб двоколісний засіб був справним і укомплектованим необхідними світловідбивачами.  Прослідкуйте, щоб дитина їздила у шоломі. Цей простий аксесуар знижує ризик серйозних травм голови на 70%. На власному прикладі навчайте дітей неухильному дотриманню правил дорожнього руху. Пам’ятайте не тільки про відповідальність перед законом, але і про відповідальність за своїх дітей!

Звертаємось також до водіїв з проханням бути максимально уважними за кермом. Особливо – поблизу навчальних закладів, дитячих майданчиків чи інших місць перебування неповнолітніх. Нагадуємо, що відповідальність за життя і здоров’я дітей на дорогах несуть всі учасники дорожнього руху.

Дякуємо за розуміння!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень