Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Сьогодні, 21 вересня, ми відзначаємо Міжнародний День Миру. Це свято має особливе значення для України та всього цивілізованого світу, адже мир - це те, що ми всі прагнемо та чекаємо….

Дата: 21.09.2023 16:21
Кількість переглядів: 316

Раніше, для нас для українців, мир – це була повсякденна реальність. На вулицях України було спокійно, всі діти ходили до школи, посміхалися. Але відбулися різкі зміни, підкралося горе… На Україну напав ворог. І нам українцям, як ніколи, потрібно усіма силами боротися за мир. Проте, мир - це не тільки відсутність війни. Це також взаєморозуміння, терпимість та повага до інших людей. Мир - це коли ми можемо жити разом, попри нашу різницю.

Тому, згадаймо про те, як важливо бути добрими один до одного, про те, як важливо бути терплячими та розуміти інших людей. Нехай Міжнародний День Миру нагадає нам про те, що ми можемо жити разом у мирі та злагоді.

Фото без опису

Тому, до цієї нагоди працівники Тростянецького СБК та Тростянецької бібліотеки - філії провели  виховний захід до дня миру« Мир очима дітей». На заході діти  провели акцію « Голуб мира»  На крилах голуба діти написали , що для них мир….. Виявилось, що для дітей мир – це жити без війни, радість, мирне небо…….. Також діти доповнили  промені сонця зі своїх долоньок.

Ми хочемо, щоб сонце світило,

Співали би дзвінко пташки,

Щоб люди були всі щасливі,

У мирі зростали би ми!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень