A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Привітання до Дня усиновлення

Дата: 15.09.2023 17:13
Кількість переглядів: 220

Фото без опису17 вересня в Україні святкується Національний День усиновителів, опікунів, прийомних батьків і родин, які прийняли дітей, що за різних обставин втратили можливість виховуватись в рідних сім’ях.

Усиновлення – це особливе батьківство, благородний і непростий шлях до щасливої родини. Цей святковий день відзначається для визнання важливої ролі та внеску людей, які відкривають свої серця та домівки для дітей, які потребують любові, підтримки та стабільності.

Сьогодні в сім’ях опікунів Великоплосківської громади проживають 22 дитини-сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування та створені сім’ї усиновителів. В інших сім’ях опікунів та прийомних батьків, які проживають за межами нашої громади зростають ще 11 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Цей день нагадує нам про потребу підтримувати та сприяти прийомним батькам та всім, хто бере на себе відповідальність за виховання дітей, щоб створити безпечне та щасливе майбутнє для найменших серед нас.

Дякуємо усім усиновителям та опікунам на території Великоплосківської сільської ради!

Ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім’ї, найважливіше — щастя мати родину, маму і тата. Ваша відданість та готовність взяти на себе цю важливу роль опікуна і прийомного батька/мами заслуговує на глибоку подяку та великий захист. Ви відкрили свої серця і домівки для тих, хто цього потребував та надали їм любов та турботу. Нехай ваша родина буде наповнена радістю, любов'ю та взаєморозумінням.

А тих громадян, хто має бажання взяти на виховання дитину-сироту або ж дитину, позбавлену батьківського піклування, дарувати їй свою батьківську любов та турботу, запрошуємо на консультацію до Служби у справах дітей Великоплосківської сільської ради (с. Великоплоске, вул. Центральна, буд. 121, каб. 8).

 

 

З найкращими побажаннями, Великоплосківський сільський голова – Іван БАТУРІН 

А далі світлини дітей, яким пощастило знайти нові родини.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень