A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

З Днем знань, шкільна родино!

Дата: 01.09.2023 16:17
Кількість переглядів: 257

 

     1 вересня, перший день осені… Цей день за будь-яких обставин є світлим і сонячним від дитячих усмішок. Теплим – від вчительських та батьківських обіймів. Щирим – від привітань. Веселим – від зустрічі з друзями. Це день, коли вервечки дітей, які поспішають до школи, надихають і заспокоюють – життя триває.
   Найбільше радіють 1 вересня ті, хто вперше прийшов до школи - це першокласники. Їх урочисто зустрічала вся шкільна родина. Директор гімназії Валентина Андріївна та гості свята - головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму  Великоплосківської сільської ради Гальцев П.Т. , староста Слов’яносербського старостинського округу Бондаренко І.В. привітали школярів, педагогів та батьків з початком нового навчального року.
    Після лінійки класні керівники запросили дітей в святково прибрані класи. Перший урок , присвячений миру, Батьківщині, пам’яті захисників України, запам’ятався кожному учневі. В центрі уваги  ментальне здоров’я учнів, тому класні керівники 5-9 класів провели на повітрі  конкурсно - розважальну гру  у вигляді квесту. По закінченні уроків та квесту вчителі пригостили учнів морозивом.

    Цього року наша гімназія долучилася до благодійної акції до 1 вересня «Благодійність замість квітів». Дякуючи батькам, учням та колективу школи, наші захисники отримають необхідні речі та подарунки. Дякуємо  захисникам за свято і можливість навчатися в рідній школі!

   Дорогі учні, нехай цей навчальний рік стане для вас роком великих починань, досягнень і ПЕРЕМОГИ!!! Мирного навчального року!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень