Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Краєзнавчий проект «Перлинки рідного краю» та Етно проект «Скарби бабусиної скрині»

Дата: 06.09.2023 10:33
Кількість переглядів: 236

Фото без опису

    Бібліотекари КЗ «Публічна бібліотека Великоплосківської сільської ради» та бібліотеки-філії продовжують краєзнавчий проект «Перлинки рідного краю» та Етно проект «Скарби бабусиної скрині». Реалізація проекту дасте можливість віднайти, записати спогади старожилів громади про цікаві події, знакові місця, народні  цікавинки, відновити маловідомі факти історії, топонімічні та гідронімічні   народні назви  місцин та пов’язані із ними  легенди і спогади.

   Ви маєте величезну можливість показати себе, як свідому, висококультурну націю. Це потрібно почати зі свого краю, тому що це рідне, тому що це близько, тому що це важливо. Ви відкриєте скарби бабусиної скрині, обряди, звичаї та традиції односельців для дітей та молоді.

    Скільки цікавих речей Ви можете знайти у себе, рідних, сусідів тощо: вишиті сорочки, різноманітні хустки, фотографії минулих років: колгоспів, радгоспу, польових робіт, робіт на фермах, наволочки та накидки на подушки, доріжки, рушники вишиті хрестиком та гладдю, старовинні книги чи газети, а також  усіх подій, котрі стосуються процвітання та благополуччя села.

    Інформацію приймаємо за  тел. 0950518468 - Лариса, 0665210171 - Альона, а також у бібліотеці с. Великоплоске (2 поверх Будинку Культури).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень