Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Інформаційна година до Міжнародного дня жертв насильницьких зникнень

Дата: 30.08.2023 11:58
Кількість переглядів: 265

 

Фото без опису

Генеральна асамблея ООН 2010 року оголосила 30 серпня Міжнародним днем жертв насильницьких зникнень. У своїй резолюції вона висловила серйозну стурбованість тим, що у світі зростає кількість насильницьких зникнень людей. До цієї категорії входять арешти, затримання та викрадення.

Зник безвісти – два слова, які стали жахливою реальністю і для українців. Страшні цифри, за якими сотні тисяч людських обличь з болем та відчаєм в очах. Зникнення близької людини – це страшна трагедія для членів родини та друзів, які страждають через відсутність новин та переживають муки очікування.

Міжнародний день жертв насильницьких зникнень – це ще один привід звернути увагу світової спільноти на злочини проти людяності, скоєні росією під час повномасштабного вторгнення до України.

Тому Тростянецький СБК спільно з Тростянецькою бібліотекою-філією провели інформаційну годину для вихованців, щоб вони мали змогу бути обережними в житті. Тому що більше немає ілюзій того, що зупиняться у світі катування, масові вбивства цивільних і комбатантів, викрадення дітей, сексуальні злочини проти мирного населення.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень