Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Виставка з декоративно-прикладного мистецтва "Моя Україна" до Дня Незалежності України

Дата: 25.08.2023 18:03
Кількість переглядів: 255

24 серпня 2023 року в приміщенні Слов'яносербського сільського будинку культури відбулась виставка з декоративно-прикладного мистецтва "Моя Україна". На виставці були представлені роботи вихованців гуртків закладів культури і освіти громади. Жанри робіт вихованців здивували своєю різноманітністю. Презентували вироби в номінації  "Образотворче мистецтво.Живопис", "Бісероплетіння", "Народна вишивка", "В'язання гачком", "Паперова пластика", "Вироби з природнього матеріалу", "Пап'є-маше". Тематика робіт  - це історія козацьтва, нашої Батьківщини та  розвиток  народних промислів нашої країни. Більшість робіт зайняли призові місця в обласному етапі  Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчрсті "Чисті роси" та Всеукраїнської виставки-конкурсу "Знай і люби свій край"

Роботи вихованців гуртка "Акварелька" Слов'яносербської гімназії (керівник Шпак Інна Миколаївна)

Фото без опису

Роботи вихованців гуртка "Чарівна Майстерня" Великоплосківського сільського буд инку культури (керівники Привалова Олена Олександрівна, Кудрявцева Тетяна Олександрівна)

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Роботи вихованців гуртка "Зроби сам" Новосавицького сільського будинку культури (керівник Загороднюк Діана Вікторівна)

Фото без опису

Роботи вихованців гуртка з декоративно прикладного мистецтва Слов'яносербського сільського будинку культури (керівник Козир Олена Сергіївна)

Фото без опису

Роботи вихованців гуртка "Майстерні рученята" Тростянецької гімназії та Тростянецького сільського будинку культури(керівник Смолінська Леся Леонідівна)

Фото без опису

Фото без опису

 

Роботи вихованців гуртка "Майстерня умілих рук" Великоплосківського ОЗО-ліцею (керівник Карпова Інні Іванівна)

 

Фото без опису

Дякуємо всім, хто долучився до виставки з декоративно-прикладного мистецтва. Ваша творча майстерність нас здивовує та надихає на патріотичні почуття. Ми пишаємось юними талантами нашої громади!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень