Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

З Днем Незалежності, українці!

Дата: 24.08.2023 09:56
Кількість переглядів: 310

Фото без опису

 

Сьогодні Україна відзначає 32-й рік Незалежності в умовах повномасштабної війни.

Ми знову вимушені виборювати Незалежність! Тому що сусід-окупант ніяк не може прийняти те, що поряд з ним є вільна нація, яка має свою думку, своє слово та своє бажання розвиватись.

За свою Незалежність ми платимо надзвичайно високу ціну. Напевно, найвищу в світі. Наші непереможні ЗСУ здобувають для нас її неймовірними зусиллями. Тому  згадаймо сьогодні кожного захисника й захисницю, славних синів і доньок України, які загинули, захищаючи рідну землю та її народ. Лише перемогою ми доведемо, що їхні жертви не були марними.

Незважаючи на те, що окупанти гатять ракетами/дронами та всім що у них є, ми українці - незламні, сильні духом та ніколи не втрачаємо надії на Перемогу. Ми нація, єдина, як ніколи. Ми український народ. Слово Свобода було, є і буде завжди символом нашої країни і душі кожного українця!

Тому ми щиро переконені - Україні бути!

Бажаємо вам земляки, щоб синьо-жовтий стяг ще не одне століття майорів над нашою землею. Бажаємо всім миру, злагоди, процвітання, міцного здоров’я та міцного духу, щоб пережити цю війну і гордо зустріти Перемогу! Нехай наша держава росте та розвивається, а наш національний дух завжди залишається непохитним.  

Спільно будуємо майбутнє, яке належить нам – сильній, вільній Україні!

Ми переможемо! Все буде Україна

Слава Україні! Героям слава!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень