A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Рука Допомоги: Наша підтримка ВПО

Дата: 15.08.2023 12:37
Кількість переглядів: 205

Фото без опису

Війна росії проти України докорінно змінила життя наших співвітчизників. Повномасштабне вторгнення російських військ в Україну принесло кровопролиття та перекреслило мрії багатьох українців, які вмить залишились без нічого, змушені були покинути свої домівки, улюблену справу та шукати безпечне місце для проживання.

На території Великоплосківської сільської ради проживають 27 внутрішньо переміщених осіб, з них дванадцятеро дітей та двоє осіб пенсійного віку. Працівники виконавчих органів сільської ради намагаються робити все, щоб кожна людина, яка перемістилась із тимчасово окупованих територій або із зони бойових дій та перебуває на території нашої громади, мала змогу відчути, що дім це вся Україна.

Наша мета допомогти сім’ям переселенців адаптуватися до нового життя внаслідок переїзду, надати повноцінну підтримку у вигляді інформування, консультування, забезпечення продуктами харчування та, по можливості, надати необхідну допомогу доки вони не знайдуть стабільну роботу та зможуть про себе піклуватися.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень