Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Всесвітній день книголюбів

Дата: 09.08.2023 15:24
Кількість переглядів: 115

   Фото без опису

Щороку 9 серпня у всьому світі відзначають Всесвітній день книголюбів або День любителів книг (Book Lovers Day). Походження цього свята оповите таємницею, але єдине, що відомо - створене воно було у Сполучених Штатах Америки. Дуже швидко День любителів книг здобув популярність і в інших країнах світу, ставши Всесвітнім. Його відзначають письменники, видавці, бібліотекарі, працівники друкарень, книжкових магазинів. Безумовно, головними шанувальниками даного святкового заходу є читачі, ті люди, для яких власне книга і створюється.

   Без перебільшення можна сказати, що книги допомагають нам краще розуміти один одного, відчувати себе менш самотніми і висловлювати свої складні емоції словами. Книги настільки сильні, що можуть переносити нас у часі і просторі - в минуле, сучасне, майбутнє. Вони здатні навіть перемістити нас в далекі світи, наприклад, в інші галактики. Причому для таких дивовижних подорожей, нам навіть не потрібно вставати з власного дивана.

   Сьогодні до читальної зали Великоплосківської бібліотеки завітали найактивніші читачі, демонструючи свої найулюбленіші книги. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень