Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Реєстрація потужностей, які використовуються на будь-якій стадії виробництва та/або обігу харчових продуктів

Дата: 08.08.2023 12:18
Кількість переглядів: 113

Фото без опису

Відповідно до листа Роздільнянського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області від 31 липня 2023 року  №228/19-06, з метою реалізації ст. 25 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та норм наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 10.002.2016 року №39 «Про затвердження Порядку проведення державної реєстрації потужностей, ведення державного реєстру потужностей операторів ринку та надання інформації з нього заінтересованим суб’єктам» оператори ринку (ФОП, СПД, ТОВ і.т.д.), які провадять діяльність, зобов’язані зареєструвати потужності, які використовуються на будь-якій стадії виробництва та/або обігу харчових продуктів, Великоплосківська сільська рада повідомляє, що відповідно до вищевказаного всі оператори ринку, які провадять діяльність, зобов’язані зареєструвати потужності, які використовуються на будь-якій стадії виробництва та/або обігу харчових продуктів.
 

Державна реєстрація потужностей здійснюється Головним Управлінням Держпродспоживслужби в Одеській області шляхом внесення відповідної інформації до реєстру на безоплатній основі. Потужностям у реєстрі присвоюється особистий реєстраційний номер.
 

Наголошуємо, що відсутність державної реєстрації тягне за собою адміністративну відповідальність юридичних та фізичних осіб в розмірі від 8 до 23 мінімальних заробітних плат.

 

У разі виникнення питань звертатись за адресою: м. Роздільна,               вул. Європейська, 67, тел.095-16-22-145 електронна пошта: rozdilna@odessa.consumer.gov.ua

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень