Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

У Слов'яносербському СБК відбувся Благодійний концерт на підтримку ЗСУ

Дата: 06.08.2023 11:18
Кількість переглядів: 616

Фото без опису

5 серпня 2023 року у Слов’яносербському сільському будинку культури відбувся благодійний концерт в підтримку ЗСУ та річниці танцювального колективу «PULSE».

Захід було урочисто відкрито – прозвучав  Гімн України і оголошено хвилину мовчання  за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України.

Слова привітання подарували глядачам керівники танцювального колективу "PULSE" - Євгеній Єждін та Христина Кожанова та побажання приємного перегляду творчого звітного виступу.

 

Цей чудовий захід став справжнім святом танцю!

Глядачам були представлені різноманітні хореографічні композиції. Ведуча заходу Катерина Євсєєва ознайомила присутніх з історією відомих танців «Бачата», «Ча-ча-ча», «Козаки». Під час концерту юні артисти продемонстрували свою майстерність, створюючи на сцені атмосферу яскравого свята танцю, краси і творчості. Глядачі немов потрапили у різнобарвний калейдоскоп цікавих хореографічних постановок, запальних ритмів та яскравих колоритних костюмів. Присутні підтримали гучними оплесками танцюристів за їх майстерність та артистизм.

Також юні таланти презентували нові українські танці «Козаки», «Ой, На горі». У них яскраво виявляється характер, висока й самобутня культура українського народу, сила козацького темпераменту та стремління до волі, незалежності і перемоги. 

На при кінці заходу слова подяки колективу «PULSE»  висловила староста Слов’яносербського старостинського округу Бондаренко Ірина Василівна. «Такого свята танцю давно вже не бачили сербчане. Творчих успіхів та нових, яскравих танцювальних номерів вам, маленькі зірки танцю» - промовила Ірина Василівна у своєму виступі. Вона привітала керівників квітково-солодощною композицією  та запросила танцювальний  колектив на пікнік зі смачною козацькою кашею, булочками та фруктовим напоєм, який було організовано працівниками Слов'яносербського СБК, старостату та працівниками Слов'яносербської гімназії.

Керівники танцювального колективу подякували керівництву громади за підтримку хореографічного мистецтва, начальнику відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму виконавчого комітету Великоплосківської сільської ради Володимиру Ярочкіну за допомогу в організації транспорту при проведенні заходів, батькам за підтримку в проведенні благодійних концертів і глядачам за благодійний внесок в підтримку Збройних Сил України.

Дякуємо нашим захисникам за можливість проводити заходи на сцені. Будемо підтримувати один одного і разом йти до скорішої перемоги!

Все буде Україна!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень