Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

30 липня – Всесвітній день боротьби з торгівлею людьми

Дата: 31.07.2023 11:31
Кількість переглядів: 99

Фото без опису

      Сьогодні торгівля людьми не має кордонів, а торгівці людьми – не мають національності. Сексуальна експлуатація. Трудове рабство. Продаж дітей - ці теми не просто актуальні, а перебувають у фокусі діяльності не лише українських, а й іноземних правоохоронців.

     Національна поліція, зокрема департамент міграційної поліції, з перших днів війни тісно співпрацює із Міністерством закордонних справ, Європолом, Інтерполом, закордонними колегами та представниками профільних служб для допомоги та захисту вразливих категорій людей. 

    Із початку року поліцейські задокументували 77 фактів торгівлі людьми. У тому числі 26 фактів сексуальної експлуатації та  28 – трудової експлуатації.

     Із основними порадами, як не стати жертвою торгівлі людьми, безпечно працевлаштуватися в Україні та за кордоном, розпізнати потенційних зловмисників та до кого звернутися за допомогою можна ознайомитися через чат-бот «Залишайся в безпеці»: https://t.me/stay_in_safe_ua_bot

    Якщо ви стали жертвою торгівлі людьми, намагайтеся всіма можливими способами будь-кому повідомити про це, аби отримати належну допомогу.

      Не мовчіть, телефонуйте: Національна безкоштовна гаряча лінія з питань протидії торгівлі людьми  та консультування мігрантів : 527 – з мобільного, 0800-505-501 Державна гаряча лінія з питань протидії торгівлі людьми: 15-47 Національна поліція України : 102

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень