A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Відбулось засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Великоплосківської сільської ради

Дата: 26.07.2023 11:03
Кількість переглядів: 74

Фото без описуФото без опису

26 липня 2023 року о 10.00 у приміщенні сільської ради відбулось засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Великоплосківської сільської ради з питань порушення громадянами вимог пожежної безпеки та природоохоронного законодавства на сільськогосподарських угіддях та присадибних ділянках.

В ході засідання було розглянуто порушення пожежної безпеки трьома жителями с. Великоплоске, які здійснили спалення стерні та жнивних залишків на сільськогосподарських угіддях та присадибних ділянках.

За результатами розгляду справ, адміністративною комісією надані попередження по кожному порушнику та визначені громадські роботи на користь сільської ради.

При  повторному недотриманні вимог пожежної безпеки, на кожного порушника буде накладено адміністративний штраф згідно Кодексу України про адміністративні правопорушення. А саме (180 - 1260 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян від 3060 грн до 21 420 грн). У разі знищення або пошкодження живої рослинності, будівель та споруд (5400-9000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян від 91 800 до 153 тис. грн).

3 березня 2022 р. внесено зміни до Кримінального кодексу України, які посилюють відповідальність за злочини проти основ національної безпеки в умовах воєнного стану. Так, у статті 113 «Диверсія» до переліку злочинів, вчинених з метою ослаблення держави або інших дій, спрямованих на знищення людей чи завдання шкоди їхньому здоров’ю, відтепер додано і навмисні підпали, зокрема й сухої рослинності. Відтепер такі дії розцінюються як злочин, за який передбачено покарання у вигляді ув’язнення строком від 10 до 15 років або довічне ув’язнення з конфіскацією майна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень