Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

У Тростянецькому СБК та філії пройшла година спілкування з дітьми на тему « Правила поведінки при виявленні мінної безпеки та повітряної тривоги»

Дата: 18.07.2023 15:18
Кількість переглядів: 240

Ця тема надзвичайно важлива, особливо в воєнний час, коли ми стикаємося з різними загрозами та потенційними небезпеками . Протягом цієї години діти дізналися багато корисної інформації про те, як розпізнати та уникнути мінну небезпеку.

Фото без опису

Ми показали і розказали, як виглядають міни, крилаті і балістичні ракети та Shahed-136(дрон-камікадзе).  Роз’ яснили дітям правила дотримання під час виникнення пожежі. Обговорили,  як вести себе при повітряній  тривозі, яка може стати неочікуваною ситуацією, вимагаючи швидкого та організованого реагування.  А також показали інтерактивний урок з мінної безпеки та правил повітряної тривоги.

За цей час спілкування з дітьми ми помітили значний прогрес у їхньому розумінні мінної безпеки та вмінні реагувати на тривоги. Вони навчилися відрізняти безпечні предмети від небезпечних, поводитися розсудливо та швидко реагувати у випадку загрози. Наші діти стали більш впевненими та знають, що можуть допомогти собі та іншим у надзвичайних ситуаціях.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень