A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Щороку 15 липня в Україні відзначається День українських миротворців. Тому у Тростянецькому СБК та Тростянецької філії відбулася тематична година « На сторожі спокою та миру»

Дата: 14.07.2023 11:50
Кількість переглядів: 280

Головною метою заходу було познайомити дітей з поняттям миротворців, їхніми обов'язками та внести свій внесок у формування позитивного ставлення до миру та міжнародної співпраці.Фото без опису

Починаючи з історичної перспективи, діти дізналися про походження миротворчості та перші місії українських миротворців. Діти дізналися про те, що миротворці працюють в конфліктних регіонах, забезпечують гуманітарну допомогу, надають медичну допомогу та підтримують правопорядок.

Крім того, був організований інформаційний стенд, на якому діти мали змогу дізнатися більше про роль України у миротворчості. Ця тематична година стала для дітей  важливою можливістю не лише познайомитися  з роботою миротворців, а й виховати почуття поваги до миру та важливості вирішення конфліктів мирним шляхом. На завершення години діти були покликані до дії, висловлюючи свої побажання мирного майбутнього українським миротворцям.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень