A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Відкриття класу безпеки у Великоплосківському ОЗО – ліцеї

Дата: 13.07.2023 14:06
Кількість переглядів: 328

Фото без опису

Створення безпечних умов перебування учасників освітнього процесу у закладах освіти , створення безпечного освітнього середовища є одним із головних пріоритетів нашої громади в умовах дії правового режиму воєнного стану в Україні. Одним з основних завдань збереження життя і здоров'я учасників освітнього процесу є формування у дітей культури безпечної поведінки. Одним із шляхів вирішення цього питання є створення класів безпеки інформаційно-просвітницького напрямку, на базі якого діти вивчатимуть правила безпечного життя.

12 липня 2023 року для відкриття класу безпеки до Великоплосківського ОЗО – ліцею завітали  заступник начальника - начальник ВЗНС Роздільнянського РУ ГУ ДСНС України в Одеській області Гложик Віктор Ігорович та головний інспектор ВЗНС Роздільнянського РУ ГУ ДСНС України в Одеській області Гнаткович Андрій Володимирович.

Було проведено заняття з надання  школярам базових понять основ безпечного середовища, яке містить у собі знання з правил пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту в цілому, засвоєння алгоритму дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій різного характеру. Діти із задоволенням переглянули відеоурок з мінної безпеки , відповідали на запитання, переглянули муляжі небезпечних предметів та засвоїли основні правила поведінки у разі небезпечної ситуації. Із захопленням примірили на собі спеціальні захисні костюми працівника ДСНС, з творчим настроєм розмальовували відповіді на малюнки-запитання та ділились своїми емоціями з товаришами.

Дякуємо нашим гостям за пізнавальну та необхідну інформацію. Бути попередженими і досвідченими з питань безпеки – головні пріоритети для наших дітей в умовах воєнного стану. Збережемо разом найцінніше для нашої країни!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень