A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

⚽Турнір з футболу в Буковелі🥅

Дата: 07.07.2023 12:37
Кількість переглядів: 1648

Фото без опису

Діти збірної Великоплосківської громади прийняли участь у Всеукраїнському турнірі з футболу (формат 8+1) з 3 по 5 липня 2023 р. Проживали та харчувалися в готелі "Довбушанка" с. Поляниця Івано-Франківська область  на території якої знаходиться Букове́ль — гірськолижний курорт в Україні, біля підніжжя гори Буковець на висоті 920 метрів над рівнем моря. Всі матчі проходили на стадіоні спорт арени "Черемош" біля річки "Черемош".

Прибула команда на станцію Татарів на потязі Одеса - Рахів до мальовничих Карпатських гір та гарних краєвидів. Після заселення в номери всі разом вирушили на прогулянку. Піднялися на витягу на чотири крісла до вершини гори Найвища точка курорту — г. Довга — 1372 м. Фотографувалися, розглядали всі локації та милувалися прекрасними просторами Карпат. Карпати — історичний регіон, що займає українську частину цієї гірської системи на сході Центральної Європи. Межує з Польщею і Румунією. Тут проживають три українські субетноси: гуцули, бойки і лемки. Своєрідна ізоляція в горах сприяла збереженню їхньої культурної самобутності. Тут — найвищі в Україні гірські масиви, велика кількість заповідників, природних та ландшафтних парків, популярні туристичні маршрути, гірськолижні та бальнеологічні курорти. Саме у Карпатах збереглося багато автентичних ремесел та промислів. Тут готують за оригінальними рецептами сир та хліб, виготовляють традиційний одяг та музичні інструменти. Потім спустилися і відвідали "Гуцул Ленд" і коли поверталися до готелю покупалися в озері "Молодості".

4 липня зіграли 5 матчів. Запекла боротьба проходила цілий день на сонці, тому дітки після матчів пообідали та пішли купатися в озері.

05.07. ще відіграли 3 напружені поєдинки. Було все - і перемоги, нічиї, поразки. Не утримавши емоцій - то раділи, то плакали. Батьки переживали та вболівали і підтримували нашу команду. Достойно представили та виступили за Одещину, Роздільнянський район, Великоплосківську громаду! Не зважаючи, що наша команда із села ми нічим не гірше грали у футбол. Все вирішувало везіння, досвід та майстерність.

Всього прийняло участь 12 команд, зіграли 8 матчів, з яких 2 перемоги, 2 нічиї, 4 поразки.

Технічні результати:

"Великоплоске" - U.C.S.A 2 Київ рахунок 2:0 (Тиханський Микола ⚽ та Мисько Максим ⚽ розписалися у воротах суперника)

ВП - "Свалява" Івано-Франківська область 0:2

ВП - "Леви" м. Козятин Вінницька область 0:0

ВП - "Дністровець" м. Білгород-Дністровський Одеська область 0:1

ВП - "Рух" м. Львів 0:1

ВП - "Фенікс" м. Жмеринка Вінницька обл. 2:0 (відзначилися голами Тиханський Микола ⚽ та Іванов Роман⚽)

ВП - U.C.S.A 1 Київ рахунок 0:2

ВП - "Рух -2" м. Львів 0:0

Ми набрали 8 очків і цього вистачило нашій команді зайняти 3 місце у Лігі Європи, отримали бронзові 🥉медалі та кубок🏆. Пам'ятними статуетками нагородили Бурлакова Богдана та нашого воротаря Поберещенка Максима. Склад команди: Тиханський Микола, Пастухов Єгор, Труханов Кирило та Микита, Привалов Станіслав, Іванов Роман, Стукало Дмитро, Карбашев Артем, Бурлаков Богдан, Мисько Іван та Максим, Баришев Дмитро, Поберещенко Максим, Зарічук Олена, Бойнічан Андрій.

Велика вдячність голові громади І.М. Батуріну, депутатам сільської ради, начальнику відділу освіти Володимиру Ярочкіну за всебічну підтримку та розвиток дитячого футболу і спорту! Так тримати!!! Слава ЗСУ 🇺🇦! Навіки Слава!

Слава Україні! Героям Слава! Все буде Україна!

 Рухаємося разом до ПЕРЕМОГИ!!!

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень