A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

28.06.2023 року провели до Дня Конституції України на стадіоні села Великоплоске серед дітей громади змагання з Дворового футболу.

Дата: 28.06.2023 16:24
Кількість переглядів: 494

Фото без опису

28.06.2023 року провели до Дня Конституції України на стадіоні села Великоплоске серед дітей громади змагання з Дворового футболу. Прийняли участь 6 команд, які розділились на 2 групи та по колу зіграли 6 матчів. У групах треті місця заняли команди "Сокіл" та "Зоря" з села Новосавицьке та відповідно зайняли 5 та 6 місце. Другі місця зайняли в групах "Шахтар" та "Рух" з Слов'яносербки, які між собою розіграли 3 місце за  рахунком 7:2 на користь  команди "Шахтар".

У фіналі зустрілися команда села Великоплоске та команда "Реал" села Тростянець. У запеклій боротьбі з рахунком 2:1 виграла команда села Великоплоске (переможні голи команді принесли Бурлаков Б. та Тиханський М.). Всіх дітей пригостили смачними булочками, чаєм та компотом. Кожна команда була нагороджена футбольними м'ячами та всі гравці які отримали I місце отримали також у подарунок блокноти.

Дякуємо ЗСУ  за можливість змагатися!

Разом рухаємося до Перемоги!!!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень