A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

"Живи та міцній, наша юна держава" Привітання З Днем Конституції України від вихованців Тростянецького СБК

Дата: 28.06.2023 10:03
Кількість переглядів: 447

Шановний народе України!

З великим патріотичним задоволенням вітаємо вас з найсвітлішим святом – Днем Конституції України! Сьогодні ми відзначаємо день, коли вільна воля нашого народу оформилася в кардинальних принципах та цінностях, заложених у нашій незламній Конституції.

Усі ми знаємо, що Конституція – це основний закон, фундамент нашої держави, який забезпечує права та свободи кожного громадянина. Вона є символом нашої незалежності, силою, що об'єднує нас у велику українську родину.

Це свято нагадує нам про те, що ми єдині, що маємо спільну історію, культуру та майбутнє. Кожен з нас, як краплина великої ріки, має своє значення і вносить вагомий внесок у будівництво нашої сильної, справедливої та процвітаючої держави.

Сьогодні ми вдячні тим, хто боровся і бореться за наше право жити вільно та незалежно. Ми пам'ятаємо героїв, які віддавали своє життя за нашу державність.

У цей святковий день, хай наша Конституція буде посильним оберегом для кожного громадянина, нагадувати нам про  права та обов'язки, про засади справедливості та рівноправності. Нехай вона залишається маяком, що освітлює шлях до прогресу та процвітання. Бажаємо миру, злагоди та розуміння у вашому оточенні. Нехай всі конфлікти і непорозуміння зникають, а спільна праця та спілкування приносять вам задоволення та позитивні результати. Щасливого та достатнього життя, благополуччя і миру в нашій батьківщині.

Спільно ми будуємо кращу Україну – сильну та незалежну!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень