Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

В добру путь, випускники 2023 року!

Дата: 25.06.2023 17:56
Кількість переглядів: 649

 

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Минули роки, як наші випускники переступили поріг школи. У стінах школи всього було у них: і радості, і печалі, і дзвінкий сміх, і гіркі сльози. Та сьогодні,  випускники, пам’ятають тільки приємні хвилини шкільного життя. У декого защеміло серце і скотилася зрадлива сльоза, а відчуття у всіх таке, ніби ви щойно перегорнули останню сторінку цікавої книги і в усіх одне запитання: а які ж будуть сторінки наступної книги? Адже життя прожити – не поле перейти. Це нелегкий шлях, на якому може бути безліч пасток, і тому в кожного з вас за плечима має бути певний багаж. Вже завтра перед вами відкриються тисячі доріг, але кожен з вас обере свій особистий життєвий шлях.

Навчаючись  у школі, учні з першого дня навчання мріють про випускний бал. Це незабутня подія, яка символізує прощання з дитинством, шкільними роками, однокласниками та перехід до дорослого життя. Тому дуже важливо є відзначення цього урочистого дійства, яке залишить приємні враження та незабутні спогади.

В умовах воєнного стану заклади освіти нашої громади зберегли цю традицію,  організували випускникам  невеличке і довгоочікуване свято з урочистою частиною та врученням документу про закінчення навчання в школі. Випускникам - учням 9 класів Тростянецької гімназії,  Великоплосківського ОЗО-ліцею та Слов’яносербської гімназії було вручено документи про базову середню освіту. Випускникам - учням 11 класів Великоплосківського ОЗО-ліцею вручено документ про повну загальну середню освіту.

24 червня 2023 року  урочисто  і в родинно-сімейному колі було вручено документи про повну загальну середню освіту випускникам 11 класу Великоплосківського ОЗО-ліцею.  Захід було проведено як благодійний і  кошти, зібрані впродовж нього, підуть на підтримку Збройних сил України. На початку заходу всі присутні вшанували пам’ять всіх, хто загинув  внаслідок збройної агресії російської федерації проти України. Ведучі заходу висловили слова подяки воїнам ЗСУ за можливість провести урочисто свято для наших випускників. Слова   привітання та батьківські поради випускникам 2023 року  подарував Великоплосківський сільський голова Іван Батурін. Пам’ятати вчителів, шанувати батьків та любити рідну країну – головні тезиси урочистого заходу. Професійного вдосконалення  талантів та знань випускникам у майбутньому  побажав  начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму виконавчого комітету Великоплосківської сільської ради Володимир Ярочкін. Успіхів, здійснення усіх задумів побажав вчительський колектив на чолі з директором Великоплосківського ОЗО-ліцею Тетяною Воронцовою. Треба відзначити, що у випуску 2023 року є відмінники навчання, які отримали оцінки високого рівня і були нагороджені золотою медаллю -Дар’я Семидєтнова та срібною медаллю - Христина Кожанова. Величезний труд педагогів дав свої плоди і цей успіх разом святкували в родинному колі. Слова подяки були адресовані батькам випускників за підтримку, допомогу в організації шкільних заходів. З душевною теплотою випускники подарували всім присутнім чудові вірші, музичні композиції і останній шкільний вальс. Школа випустила своїх пташенят і вони вирушили у самостійний політ. Тримайте твердо крила, будьте гідними громадянами та патріотами нашої України!

 

 В добру путь, дорогі наші випускники!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень