A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Відбувся благодійний концерт в підтримку Збройних Сил України

Дата: 05.06.2023 16:30
Кількість переглядів: 682

Фото без опису

На території Великоплосківської сільської територіальної громади в с. Новосавицьке проведено благодійний концерт в підтримку Збройних Сил України. Важливість підтримки наших військових зазначала у своєму виступі староста Новосавицького старостинського округу Орлова Людмила Анатоліївна. 

Зараз, як ніколи, ми потрібні одне одному, ми розуміємо один одного без зайвих слів й відчуваємо спільний біль за близьких та рідну Україну. Сумні події нашого життя також пробуджують найкращі людські ресурси, зокрема ресурси співчуття, підтримки, взаємодопомоги. Посилення громадського руху, благодійних заходів на території нашої громади є тому підтвердженням.

На початку благодійного заходу хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих військових та мирних жителів нашої країни внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України.

На заході були присутні представники виконавчої влади. У своїх зверненнях підкреслили важливість підтримки наших захисників у воєнний час. Слова подяки висловили жителям Новосавицького старостинського округу за організацію та проведення благодійного заходу.

Співчуття родинам загиблих, відважність українського народу та віру у перемогу було відображено пісенними композиціями творчих колективів Будинків культури нашої громади: Великоплосківського народного хору, народного вокального ансамблю «Слов’янка», вокального ансамблю «Любисток», вокального ансамблю «Тростянецькі дівчата»,  вокального гурту «Красуні», вокального ансамблю «Ягідки», гурту «Веселі дівчата», вокального ансамблю «Савичанка». Зворушливо та професійно продемонстрували свої хореографічні номери учасники танцювального гуртка Тростянецького СБК з композицією «Жовто-блакитне серце», гурта «Палітра танцю» Великоплосківського СБК з композицією «Палала зірка», танцювального колективу «Pulse» з композицією «OLE», «Зумба», гурту «Перлина» Слов’яносербського СБК з композицією «Чорноброва».

Наприкінці заходу всіх присутніх зворушила патріотично-пісенна композиція у виконанні ведучої благодійного концерту Євсєєвої Катерини, яка змогла виразити всю любов до України та надію на найкраще майбутнє українського народу мовою Великого Кобзаря.

Глядачі підтримали учасників концерту бурними оплесками та наших військових благодійним внеском. Впродовж благодійного заходу було зібрано 12 214,00 грн. Дякуємо всім, хто долучився до заходу і протягнув руку  взаємодопомоги у  нелегкий для країни час.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень