A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

З Днем захисту дітей, любі друзі!

Дата: 01.06.2023 13:49
Кількість переглядів: 53

Фото без опису1 червня в Україні та світі відзначають День захисту дітей. Це веселе свято для самих дітей та нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

Це прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Немає більшого щастя у світі, аніж посмішки дитини. Нехай наші діти якомога довше залишаються безтурботними, веселими, радісними. Хочеться побажати, щоб кожна дитина була здорова і оточена турботою батьків. Нехай небо над головою завжди буде мирним, а кожен новий день – добрим і цікавим.

Представники органів місцевого самоврядування, навчальних закладів Великоплосківської сільської ради та територіальної оборони приготували подарунки для дітей зі старостинських округів громади. За рахунок Програми Великоплосківської сільської ради «Щаслива дитини – успішна родина» придбані канцелярські товари для організації святкування Дня захисту дітей на території всіх старостинських округів громади.

Фото без опису

Любі дітки! Бажаємо Вам щасливого дитинства, мирного неба над головою, розуміння з боку батьків та сяючих посмішок! А батькам побажаємо терпіння, доброти і ніжності. Не забувайте, що саме Ви відповідаєте за щасливе і безпечне дитинство Ваших янголів!

З повагою, працівники Служби у справах дітей Великоплосківської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень